1. Raul

  Raul Membru

  Joined:
  Apr 4, 2018
  Messages:
  2
  Likes Received:
  0
  1) Nick-ul tau de joc: Pe joc dețin numele de Gabriel141 ,vreau sa precizez ca sunt nou
  2) Cati ani ai?: Am vârsta de 14 ani.
  3) Prenume: Mă numesc Racolta Raul Gabriel
  4) Experienta minecraft(ani): Am o experiență de 6 luni ani ca administrare, insă 2 ani de jucat minecraft.
  5) Ce te-a motivat sa aplici pentru gradul de helper pe AquaMC?: Este doar un motiv, m-a motivat fapt-ul că am experiența necesară.Totodata doresc acest grad deoarece vreau să ajut comunitatea cu ce pot, să ajut playerii cu nelămuririle pe care le au. Am văzut că pe SkyBlock nu e mereu staff online si sunt niste persoane care nu respectă regulament-ul si trebuie sancționați.
  6) Ai primit vreo sanctiune pe serverul nostru(mute,kick,tempban)?: Nu,nu am primit nici o sanctiune pe server.
  7) Cat timp zilnic ai putea dedica serverului?: In timpul școlii 1 ora deoarece sunt destul de ocupat, ( La ora 10 incep școala, termin la ora 5 ), insa in weekend dedic server-ului si cate 2-3 ore zilnice.
  8) De ce sa te alegem pe tine ca helper?: Deoarece cum am spus mai sus, nu este destul de mult staff pentru a sanctionat pe cine trebuie/când trebuie , și pentru că dețin experiența necesară pentru a administra acest server.
  9) In ce mod ai putea contribui la dezvoltarea serverului/comunitatii?: Păi pot ajuta prin mai multe moduri, pot ajuta prin populare, pot ajuta prin scăparea server-ului de codați, pot ajuta prin metinerea server-ului curat. Totodata, pot aduce diferite idei unice pentru a popula / a face server-ul cat mai unic si frumos.
  10) Cunosti bine comenzile de sanctiuni de pe server?: Da, le cunosc.
  11) Ce experiente ai in moderarea unui server?: Pentru inceput, pe localhost când eram la inceput (serverpro) 1 luna. Apoi am inceput si am avansat, apoi am incercat pe alt server, am ajuns la functia de Moderator acolo. Oricum pot spune că am experiența necesară pentru a administra un server.
  12) Daca cererea ta este respinsa, esti de acord sa nu contestezi importriva celui care a luat aceasta decizie, si sa te stradui ca data viitoare sa fie mai bine?: Da, sunt de acord. Dacă voi fii respins, imi voi incerca șansa altă dată, când voi avea activitate mai mare, când voi avea mai multe ore jucate.
  13) Intelegi ca daca o sa ceri unui membru al administratiei sa examineze cererea ta o sa fie direct refuzata? De ce crezi ca acest lucru este important?: Da, ințeleg acest lucru cred că este important deoarece fiecare jucator care doreste/vrea o functie in staff trebuie să aibe răbdare, trebuie să dea dovadă de cei 7 ani de acasă si ca nu e un tip de om stresant.
  14) Chiar daca nu o sa fii acceptat ca helper, esti de acord sa ajuti jucatorii de pe server cu problemele lor? De ce crezi ca acest lucru este important?: Desigur, chiar dacă nu voi fii acceptat ca membru staff voi ajuta jucatorii de pe server cu neintelegerile si intrebarile acestora la fel ca și acum.
  15) Ai citit regulamentul serverului si esti sigur ca o sa-l poti respecta in totalitate?: Da, l-am citit și am sa-l respect in totalitate.
  16) Sectiunea pe care vrei gradul: Doresc grad-ul pe secțiunea SkyBlock dacă este posibil.
   

Share This Page